NADA øreakupunktur

– en vej tilbage til sig selv

Hvad er NADA øreakupunktur?

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) er en standardiseret øreakupunktur, der er kendt over det meste af verden. Det er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner. Det er et redskab, der skaber kontakt til vores selvberoligende system og er et redskab, der kan hjælpe os med at finde indre ro og balance. Akupunkturen udløser endorfiner i kroppen og påvirker en række transmitterstoffer, hvilket giver den afslappende og stabiliserende effekt.
Fokus i NADA er på dig og din indre recovery og understøtter andet terapeutisk arbejde og indsigt. Formålet er at styrke mental sundhed og trivsel. NADA handler om at give styrke indefra og finde og aktivere de ressourcer, der ligger gemt i dig.

HVORDAN FOREGÅR DET
Du får sat 5 nåle i hvert øre, og det er altid de samme 5 punkter i begge ører. Dette skyldes, at målet er en afbalancering af begge hjernehalvdele. NADA bygger på kinesisk øreakupunktur og formålet er ikke som i megen anden akupunktur at finde aktive punkter. Ved NADA metoden er det tilstrækkeligt at ramme organ-zonerne, for på den måde at opnå en stabilisering af fysiske og psykiske kvaliteter i vores organer.
Når nålene er sat i, ligger du dig på briksen med tæppe og er alene i rummet, så du kan opleve helt ro, og nålene dermed kan få de bedste betingelser for at gøre deres arbejde. Efter ca. 45 minutter får du nålene ud, og din krop og sind er nu helt åbent og klar til at modtage en kropsterapeutisk behandling i 45 minutter.
…og nej det gør ikke ondt😊

NADA kan hjælpe på:

N

Kropslig uro

N

Stress

N

Søvnproblemer

N

Angst

N

Hjertebanken

N

Regulering af nervesystemet

Kontakt

Skriv til mig

6 + 10 =

Louise kontakt

Kontakt

H C Andersens vej 55

7430 Ikast

Tlf: 28187326

KIG IND

H C Andersens vej 55, 7430 Ikast

Huset i_ro, Tulstrupvej 11, 7430 Ikast

RING TIL MIG

Telefon 28 18 73 26

SKRIV TIL MIG

kontakt@engvangkropsterapi.dk