KROPSTERAPI

DIT ÅNDEHUL TIL KROP & SIND

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en kombination af dybdegående pulserende massage, guidet vejrtrækning, beroligelse af nervesystemet, evt. samtaleterapi, akupressur, zoneterapi og aktivering af lymfesystemets cirkulation. Alle sammen teknikker der hjælper kroppn til at udskille ophobede affaldsstoffer, genetablere forbindelsen og genskabe balance mellem krop og sind.

Målet med kropsterapi er at frigøre de fysiske og psykiske spændinger i din krop, så du kan aktivere kroppen til at helbrede sig selv. Jeg vil hjælpe dig med at genskabe den indre ro, der kan give dig overskud og den energi, som du har brug for.

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, at Totum Kropsterapi tager sit udgangspunkt. Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis – oplevelser, erfaringer og følelser. Anspændthed, stress, angst, depression, sorg, nervøsitet mm. kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i vores organer og muskler.

Selvom hovedet ofte fortrænger de oplevelser, du bliver udsat for gennem tiden, vil kroppen huske, og det vil sætte sig som spændinger, vi selv kan have svært ved at komme i kontakt med og få forløst. Kropsterapi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med stress, angst og spændinger, der ligger i kroppen, så du kan få forløst de følelsesmæssige og fysiske blokeringer i din krop.

Hvis du har lyst til at prøve kropsterapi, men er i tvivl om, om det er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Behandlingen er effektiv mod:

N

Spændinger/anspændthed

N

Hovedpine

N

Stress

N

Angst

N

Sorg

N

Depression

N

Ledsmerter

N

Søvnproblemer

N

Migræne

N

Uro

N

Ryg- og nakkeproblemer

N

Og meget mere ...

INDRE RO OG BALANCE

Kontakt

Skriv til mig

8 + 6 =

Louise kontakt

Kontakt

H C Andersens vej 55

7430 Ikast

Tlf: 28187326

KIG IND

H C Andersens vej 55, 7430 Ikast

Huset i_ro, Tulstrupvej 11, 7430 Ikast

RING TIL MIG

Telefon 28 18 73 26

SKRIV TIL MIG

kontakt@engvangkropsterapi.dk