JAPANSK LIFTING

 

JAPANSK LIFTING

 

Japansk lifting er langt mere end bare en almindelig ansigtsmassage. Det er en dybdegående behandling af ansigtets muskler, sener og dybe fascier, hvor disse afslappes, løsnes og der skabes et bedre blodflow til hele ansigtet.

Mental og fysisk stress lokaliserer sig ofte i ansigtsmuskulaturen, hvilket betyder, at mange dagligt oplever smerter i nakke, kæbe og hovedpine, mens andre kan opleve søvnbesvær og tankemylder.

Japansk lifting er en ansigtsterapiform, hvor man kombinerer lymfedrænage, ansigtszoneterapi, akupressur og vævsopstrammende massage i én behandling, og dermed fjerne eller forebygge ovenstående problematikker.

Japansk lifting handler ikke kun om ansigtet, men hele kroppen da akupressuren og ansigtszoneterapien har forbindelse med de indre organer, nervesystemet og kredsløbet.

Det er en afslappende behandling, der afspænder og beroliger kroppen og har en afstressende effekt. Som bonus reducerer den linjer, giver glød og vitalitet til ansigtet. Den øger collagen og elastin niveauet i vævet og drænere ophobet væske. 

Til behandlingen bruges der AYU pitta olie, saltsten fra Himalaya og ansigtscupping.

 

 

JAPANSK LIFTING hjælper på:

N

Kæbespændinger

N

Hovedpine

N

Spændinger i ansigtsmuskulaturen

N

Kropslig uro

N

Regulering af nervesystemet

Kontakt

Skriv til mig

7 + 11 =

Louise kontakt

Kontakt

H C Andersens vej 55

7430 Ikast

Tlf: 28187326

KIG IND

H C Andersens vej 55, 7430 Ikast

Huset i_ro, Tulstrupvej 11, 7430 Ikast

RING TIL MIG

Telefon 28 18 73 26

SKRIV TIL MIG

kontakt@engvangkropsterapi.dk