CUPPING

LINDRER, HEALER OG UDRENSER

Hvad er cupping terapi?

Cupping også kaldet vakuumterapi er en gammel og meget effektiv behandlingsform til genopretning af kroppen. Den reducerer ømhed og fremskynder helingsprocessen.

Selve fremgangsmåden for cupping terapi er, at man anvender cupper, som man bruger til at skabe et lokalt vakuum med på det behandlede område. Det betyder, at bindevævet løftes og frigiver stagneret energi. Behandlingen kan fjerne toksiner i kroppen med det vakuum cupperne laver, hvilket har virkning på lymfekirtlerne og blodcirkulationen i kroppen. Det kan se lidt voldsomt ud på kroppen efter behandlingen, da cupperne efterlader røde mærker i huden. De går dog væk efter et par dage og er ganske uskadelige. Cupping kan både gives som en særskilt behandling eller sammen med kropsterapi.

Cupping terapi kan også give psykisk velvære, da man ved at få løsnet op for ophobede toksiner og fysiske spændinger i kroppen kan få nemmere ved at give slip på de psykiske spændinger.

Gør det ondt?
Cupping-metoden gør ikke ondt, men kan mærkes. Jeg er dog naturligvis altid opmærksom på, at behandlingen skal tilpasses den enkelte klients smertetærskel. Som klient vil man opleve en følelse af lindring allerede efter den første behandling, og ofte er det nok at få en eller to behandlinger.

En effektiv behandling

Det er utroligt effektivt at blive behandlet med cupping. Det siges, at vævets kredsløb forbedres fire gange mere end ved en traditionel massage. Det vil sige, at et kvarters massage er det samme som en times massage. Vakuummet, der opstår ved brug af kopperne, løsner dybtliggende spændinger og frigiver affaldsstoffer i kroppen. Dermed er en behandling med cupping i allerhøjeste grad med til at øge den naturlige udrensning, der foregår i kroppen.

Efter behandlingen
Efter en behandling med cupping er det normalt at føle sig temmelig træt og måske endog utilpas. Det er dog kun på behandlingsdagen, der er risiko for dette. Det skyldes de mange affaldsstoffer, der bliver frigivet som følge af behandlingen. Derfor er det også vigtigt at drikke meget vand i dagene efter behandlingen, så affaldsstofferne kan komme ud af kroppen. Kroppen har brug for ro, og det er vigtigt, at man lytter til sin krop og giver den en pause. Det vil få den til at arbejde bedst muligt med de ting cupping-behandlingen har sat i gang.

 

Cupping terapi kan hjælpe på:

N

Smertelindring - ryg, nakke skulder og knæ

N

Hovedpine

N

Stress, træthed og muskelspændinger

N

Cellulitis, strækmærker og ophobninger i bindevævet

N

Frigivelse af toksiner opbygget i kroppen

N

Booste blodcirkulationen og udrense affaldsstoffer

Kontakt

Skriv til mig

8 + 9 =

Louise kontakt

Kontakt

H C Andersens vej 55

7430 Ikast

Tlf: 28187326

KIG IND

H C Andersens vej 55, 7430 Ikast

Huset i_ro, Tulstrupvej 11, 7430 Ikast

RING TIL MIG

Telefon 28 18 73 26

SKRIV TIL MIG

kontakt@engvangkropsterapi.dk